Спа изкушения

Дяволско изкушение

В медии, любопитни страници на вестници и арт списания винаги има рубрика за чудесата на света. Дивим се на невероятни места и преживявания, за повечето от които можем само да мечтаем.

Вече сигурно сте чели за 10 най-красиви изоставени места, 15-те най-желани туристически обекти и невероятните хотели и ресторанти под вода и на леда. А какво ще кажете за едно жарко огнено изкушение? Ресторант в гърлото на вулкан. Само като чух и реших, че трябва да споделя.

Представете си вашата вечеря да бъде приготвена върху действащ вулкан. Това наистина се случва в Испания. Мястото носи показателното име “Ел Диабло” и изкушава всекиго да влезе в дяволските владения на майстор-готвача и да открие какво се случва там. В гърлото на вулкана, направо над живи планини от огън храната се опушва и придобива вкус, какъвто никога не сме опитвали, убеждават ни горме специалисти. Със сигурност ще бъде истинско преживяване да пробваме и да се насладим на изискания вкус на ястия със специфична консистенция, структура и аромат.

el_diablo

You may also like...