Спа изкушения

Как да си направим домашна възглавница

diy-pumpkin-making-pillows-fall-craftsКолко е лесно и приятно да направиш своя домашна декорация от възглавници, одеяла и сувенири. По този начин влагаш собствената си индивидуалност в своето място. Домът става по-личен и се прибираш в него с най-голямото удоволствие, защото там имаш свои вещи, в  които си вложил емоционалността си.

Как да си направим домашни красиви възглавнички?

  1. Измислете форма, която да ви накара да се усмихвате всеки път, когато видите своята възглавничка. Това може да е на бухал, пиле, звезда, пеперуда или друго. Изберете лесна за разкрояване форма.
  2. Подберете материал, от който ще го направите. Това включва плат, пълнеж и други – копчета, пайети, прежда за коса или друго, каквото ви се иска.
  3. Ако не сте експерт в шиенето, винаги можете да използвате лепило за плат. Подберете такова, което има удобна дюза за нанасяне.

580x386xButterfly-Pillow.jpg.pagespeed.ic.I2FASq-TIhПо-лесно ще ви е ако първо нарисувате план на идеята си. След това я изпълнявайте точка по точка. Първо основната форма, след това очи, нос и уста, ако има. Накрая допълнете с пайети, прикачете кичур мека прежда, ако човечето ви ще има коса и сложете копчета за украса, където прецените.

Накрая ще имате чудесна украса на фотьойл, диван или леглото ви, която ще е уникална и ще привлича погледа на всеки гост.

You may also like...