Спа изкушения

Най-романтичната изненада в Апарт Хотел Емирейтс

apartresidenceЕдва ли има млад човек с хоризонти, който да не е поставил в списъка си с места, които желае да посети Дубай – най-луксозното постижение на нашата цивилизация. Аз също съм сред тези хора, но към днешна дата съм много далеч от постигането на тази си мечта. Но пък кой знае, от новогодишната баница с късмети ми се падна далечно пътуване 🙂 Тези дни все пак успях да вкуся малко от лукса и съвършенството на Дубай, в едноименния Апарт Хотел Емирейтс в София – на всичкото отгоре под формата на изненада. Преживяване, което ме направи най-щастливата жена на света, ще остане незабравимо и с което няма как да не ви се похваля.

Още преди Нова година половинката ми ме предупреди да си взема два дни отпуск за рождения ден – 8 януари, тъй като ми е подготвил „нещо специално“. Колкото и да го врънках и разпитвах какво е, ни дума-ни ума. В уречения ден и час се появи с колата с един огромен букет и доста странен подарък – пластична карта, на която беше изписано „Емирейтс“. Не бях чувала за хотела дотогава и все още бях в неведение какво предстои, но само докато стигнахме до внушителното здание. Приятелят ми, който знае колко си падам по лукса и изяществото, беше резервирал апартамент специално за рождения ми ден. Не мога да ви опиша емоциите, които изпитах щом пристъпих на прага – та това беше най-красивото и изпипано място, което съм виждала! Трябва да е отнело месеци на цяла група интериорни дизайнери с вкус и богато въображение, за да го осъществят! Апартаментът беше много просторен и с гледка към Витоша, невероятна кухня, под от черен мрамор и идеално осветление, което допълва всичко по един вълшебен начин. Прекарахме две романтични нощи там, в които получавах още няколко малки, но специални и символични за отношенията ни подаръци и изненади. Не съм вярвала, че някога, някой ще ме оценя и боготвори толкова много, огромна късметлийка и щастливка съм и се надявам, че съм го заслужила 🙂

Пожелавам и на вас да откриете този супер-специален човек, с който не просто ще се разбирате чудесно, но и ще се наслаждавате на красоти, като тези в Дубай и хотел Емирейтс. Защото човек дори да се намира на най-изумително красивото място на света, няма как да бъде щастлив, ако не сподели преживяването с най-близкия си човек! Колкото до хотела, ако имате възможността, препоръчвам ви го с две ръце! Намира се на Околовръстното и бул. България, точно до най-модерния и голям фитнес в столицата -„Pulse“, който също е част от комплекса. Трябва да отбележа, че се възхищавам на собствениците – Паскал Дойчев и Андон Атанасов не само за предприемчивостта, но и за иновативността и безупречния им вкус.

И така, предполагам това беше най-великият ми рожден ден в този живот… но пък кой знае, живот, здраве и усърдие, след някоя друга година и Дубай може да се зарадва на моята скромна особа :))

You may also like...