Спа изкушения

Реванш за Свети Валентин

Да се не се похвалиш за хубав подарък е като да идеш в Рим и да не видиш Папата. За мен това важи в пълна сила. Никога не съм си мислила, че новата 2014-та ще ми донесе толкова емоции. Първо невероятна Коледа със семейството, след това прекрасен рожден ден с изумителната изненада от любимия…  Всеки обича да бъде изненадван, дори с най-дребни неща.  А аз получих повече, отколкото бях очаквала.

1291396232979За Свети Валентин обаче реших, че трябва да се реванширам за прекрасния жест предния месец. Затова взех два ваучера за изпробван от мен спа център с включени три процедури по избор.  Изборът ми падна точно върху такъв подарък, тъй като приятелят ми има много натоварена работа и напоследък  е много изнервен, а почти не му остава време да освободи напрежението. Толкова бях щастлива, когато му поднесох ваучерите на вечеря, а той се усмихна широко и с благодарност, че съм помислила от какво наистина се нуждае. Отделихме целия съботен ден. И двамата избрахме масаж на цяло тяло,  но докато аз бях на епилация и маска за лице, той избра сауна и фитнес. В края на деня ми сподели колко е доволен от преживяването и се чувства готов да започне новата седмицата презареден и работоспособен.

Много е приятно, когато можеш да зарадваш хората, които обичаш. Именно “мисълта”, че си се погрижил ще ги накара да се чувстват специални. Точно така се чувствах и аз на рождения си ден и много се надявам да съм успяла поне за малко да предам от емоцията, която изпитах тогава.

You may also like...