Спа изкушения

Спа процедури у дома

Спа центровете са разкошно място за отмора за всеки човек. Там може да се почувства специален, красив и направо прероден. Независимо дали сте мъж или жена и дали ще изберете масаж за отпускане, кални бани, сауна или друга процедура, всичко това оказва благотворен ефект върху тялото и отпуска сетивата.

Не всеки път обаче имаме възможност да се насладим на този лукс. Това не означава обаче, че не можем да си направим релаксираща баня у дома или да помолим половинката ни да ни спретне един масаж. Процедурите за дами против стрии и целолит също могат да имат ефект, ако отделите малко време у дома и следвате няколко прости стъпки. Всичко, което ви е нужно, е етерично масло от пшеничен зародиш или друго, съдържащо тази съставка. Не струва много, а ефектът е като на скъп козметичен продукт.

strii-mozhe-li-da-gi-premahnemПроцедурата е следната. Първо взимате душ с не много гореща вода. Температурата е важна, тъй като ако сте свикнали да се напарвате тялото се отпуска. Средно топлата вода не позволява на тялото да се отпусне и мускулите се стягат. Това е лесен трик против целолит. След баня втривайте нежно с масажни движения маслото от пшеничен зародиш на местата, на които смятате, че имате стрии. Отпуснете се за няколко минути на леглото си, докато маслото попие. Веднага след това ще се почувствате освежени и в добър тонус.

Не изисква много, нали?

 

You may also like...