Спа изкушения

Да разпуснем през уикедна

В петъчния следобед, докато довършвам последните си задачи за работната седмица, канени ли не, винаги в съзнанието ми нахлуват мисли за уикенда.

Започвам да си представям разходки с приятели, велообиколки в парка, може би някое и друго падане с ролери. А защо не е бягство от града за 2 дни?

Не е нещо особено, но наскоро открих нов, съвсем простичък начин как да се наслаждавам на почивката в съботните и неделни сутрини (ако не се занимавам с някое от горе изброените неща).

Номерът тук е да станете малко по-рано като за почивен ден – примерно към 9-10… и да намерите тераса с източно изложение.

dv1339067_XSНаправете си голяма чаша коктейлче, фреш от портокал, лимон, грейпфрут, банан, морков, ябълка, киви, ягода… дори джинджифил и магданоз вършат работа за по-нестандартния вкус. Комбинациите са много и разнообразни, но важно е крайният резултат да е по ваш вкус.

И така, опънете се на шезлонг (или на два стола), вземете си хубава книжка и коктейлчето, намажете се с плажно масло и се попечете на слънце около час. Преди да започне данданията, преди да станат другите у дома, преди да направите закуската. Отделете малко внимание  за себе си. Време е за релакс… 🙂

You may also like...