Спа изкушения

Кое ни изкушава най-много през лятото?

summer2Истината е една – щом дойде лятото ни заливат безброй изкушения. Мислите, че те са свързани с морето, но истината е съвсем различна. Хайде сега да видим кое е най-голямото сред всички големи изкушения през този чудесен сезон.

1) Топлото време. Кой не обича да му е хубаво, слънчево, зелено и горещо. През лятото няма неприятни студове и снегове, които да развалят доброто настроение. А горещите месеци ни дават и много възможности за активности и спорт.

2) Леки дрехи. Понеже съм жена, ще ви кажа колко много ние жените обожаваме да извадим пъстрите и феерични летни рокли с тънки презрамки, сандалите с каиши, малките чанти и слънчевите очила. През лятото модата просто се възражда в очите и душите ни.

3) Плодове, зеленчуци, сладоледи, фрапета. Безспорно всичко, което обичаме, е на лице. Диета се пази по-лесно, тялото ни се чувства по-добре.

5) Почивката. Не става въпрос за море или планина, или каквато и да е друга екскурзия. Щом дойде лятото, всички ние просто нямаме търпение да прекараме няколко дни далеч от работното място.

6) Пътуването. Само по себе си. Лятото винаги е подходящ сезон за всякакви дестинации – от селото до кратка екскурзия през уикенда до съседния град.

7) Любов и емоции. Това е времето на свалките, на сватбите, на правенето на деца ;), на честите събирания с приятели и емоциите след това.

Сигурна съм, че има още много неща, заради които обичаме лятото и се изкушаваме да бъдем активни през този сезон. Ако се сетите нещо, допълнете.

Желая на всички ви положително незабравими горещи месеци!

You may also like...