Други изкушения

Бисквитки за кучета – да направим сами

Всеки, който има домашен любимец, полага неимоверни грижи за неговото здраве, спокойствие и щастлив живот. Ако сте собственик на куче, днес в блога си ще ви дам предложение за домашно приготвени бисквитки с ябълка за четириногия ви приятел.

Тези вкусни изкушения са добър избор за всички специални храни, които са обогатени с месо. По желание бисквитите могат лесно да се приготвят с други видове плодове или зеленчуци. За тези кучешки бисквити са необходими около 75 г овесени ядки, 1 с.л. слънчогледово олио, ябълка, 150 г брашно и 40 мл вода.

След като имаме всички необходими продукти, трябва да отстраним сърцевината на ябълката и да я обелим, след което плодът се настъргва. След това смесваме ябълката заедно с всички останали съставки в купа за тесто. След като добавим олиото, прибавяме водата и продължаваме да бъркаме.

Ако вече сме разточили тестото върху набрашнена работна повърхност, тогава бисквитите може да се оформят по наше желание. Може да използваме въображението си и изрежем под формата на кокал или друго любимо изкушение на домашния ни любимец.

След като сме готови и с тази част, слагаме бисквитите да се пекат на температура 180 градуса за около половин час. Готовите сладкиши се изчакват да изстинат и се поднасят с любов.

You may also like...