Други изкушения

Тенденции в TikTok, които ни правят красиви

Тенденциите в Tiktok често са абсурдни, а танцовите видеоклипове също не са за всеки. Но когато става въпрос за грим и прическа, има какво да открием в платформата на социалните медии. Ето най-добрите тенденции за красота, които да опитате.

Например търсите ли този конкретен цвят червило, който идеално пасва на тона на кожата ви? Или може би искате да създадете своя грим по толкова хармоничен начин, че очите и устните ви да блестят в един и същи нюанс? Благодарение на най-новата тенденция в TikTok, всичко това е супер лесно. Просто използваме сенки за очи вместо обикновеното червило. Изборът на цветове тук е неизчерпаем. А манипулирането е детска игра. Просто нанасяме желаните нюанси за очи върху устните, нанесете малко прозрачен гланц за устни и готово.

Чували ли сте някога за сапунени вежди? Не? Те са оформени с помощта на сапун. Много лесно. Вместо специален гел за вежди, просто взимаме малка спираловидна четка, навлажняваме я и я разтриваме върху парче сапун няколко пъти. После сресваме веждите в желаната форма и ги оставяме да изсъхнат. Et voilà: оформянето на веждите остава перфектно през целия ден.

Ако тенденция в TikTok получи повече от 700 000 харесвания, трябва да има нещо добро в нея. Като този хак за красота: Нанасяме много щедро количество червено червило върху бузите, челото и брадичката си. След това смесваме всичко с четка. И след това покриваме цялото лице с фин слой коректор или лек фон дьо тен. За какво става дума? Получаваме бледо розово сияние, което прави тена да изглежда свеж като след едночасова разходка в гората. Просто уау!

You may also like...