Спа изкушения

Акцентите за празника

Свети Валентин наближава. Това означава много работа за вас, дами. Не, нямам предвид да купувате подаръци – все пак не всеки има възможност, а да се постараете да направите празника незабравим.

Погрешно е схващането, според мен, на някои жени, че мъжът трябва да е водещата фигура на празника. Всъщност повечето мъже малко се вълнуват от поводи и събития. Затова пък ние сме тези, които тръпнем в очакване и се старем много за приятното ни прекарване. Обожавам да правя изненади. Погледът му, когато подготвя нещо неочаквано – безценен!

За Деня на влюбените и вие, момичета, можете да подходите креативно. Едно – нека има вечеря. Можете да поръчате основното от ресторант, но задължително се опитайте да подготвите сама десерта. Повярвайте, тъкмо десерта предпочитат мъжете. Второ – подгответе романтична атмосфера. Не, не – без сърца и рози. Розите са негов ангажимент – или поне най-малкото, което може да направи. По-добра работа вършат меки възглавници по пода, ароматни пръчици и музика, която той обича. Ако е метъл, нека да е метъtumblr_n5n6kxLMDE1tryn7mo1_500л. Целта ви е просто да го накарате да се отпусне и да се почувства щастлив, че е у дома. Атмосферата трябва да го предразполага. Трето – направете нещо специално с външния си вид. Нещо неочаквано, което да го накара да гледа само към вас. Можете да гримирате очите си нестандартно или пък да сложите перука. Важното е да изглеждате различна.

Резултатът: прекрасно изживяване. Гарантирано!

You may also like...