Спа изкушения

Трудността да купиш годежен пръстен

tumblr_inline_mn6z5jt8ZT1qz4rgpВсяка жена си мечтае да получи красив пръстен в знак на любов и обещание за бъдещето от любимия мъж. И докато тя очаква, истинската трудност е за съответния бъдещ младоженец, на кого се пада честта да се изправи пред сложната задача да избере идеалното бижу за годеж.

Точно така, дами, ако вие не сте избирали някога пръстен, сами не можете да предположите що за наказание е всъщност това. Кое ли му е трудното? Ами нека да погледнем на ситуацията през мъжките очи:

  1. Мъжете не обичат да пазаруват. Малко са онези, които харесват обиколките по магазините. В повечето случаи ще се изнервят още в първия магазина когато:
  2. …им предложат толкова голямо разнообразие, че те с часове ще има да се чудят кой ще ви хареса.
  3. Жълто или бяло злато, голям циркон или по-малък диамант?! Камък в жълто, синьо, червено или класически прозрачен.
  4. Обикалянето от бижутерия в бижутерия в откриването на най-хубавият и най-финансово поносим може да ги доведе до лудост, тъй като в един момент вече всички ще им изглеждат еднакви.
  5. Що се отнася до размер – те определено не са забелязали колко са тънки пръстите ви и се започват уговорки и мерене.
  6. Ами подходящата кутийка – роза, сърце, или квадрат, а може би овал? В червено синьо, изумрудено зелено или апликация?  А да има ли кутийка изобщо, или да го сложи в мъфин или в чаша с шампанско???
  7. Ами дали да има гравирано посвещение, или по-добре без него?

Въпросите станаха твърде много, а отговорите ще се блъскат в мъжката глава в хаотичен безпорядък. Накрая той ще избере нещо, което на него не му допада, но мисли, че на вас ще ви хареса и… ще е сбъркал.

Ако вашият мъж още не ви предлага, ето една от възможните причини непрестанно да отлага този момент.

You may also like...