Uncategorized

Тента – идеалната слънцезащита

Красиво озеленен вътрешен двор или балкон е идеалното място за уединение на открито. Но особено в средата на лятото, топлината може да го направи неудобен за използване. Затова си струва да помислите навреме за правилната слънцезащита. Тя трябва хем да ви позволи да останете на открито дори в обедната жега, хем да се впише в цялостния интериор.

Сенникът например е едно от най-популярните слънцезащитни решения. Сенниците са особено практични, защото могат да се удължават и прибират според нуждите и не само предпазват от слънчева светлина и UV лъчи. Сенниците предпазват от слънце, вятър и любопитни очи.
Съвременните решения дори се справят без проблемите със завъртането.

Освен това, сенникът се отличава с големия избор на материи, цветове и дизайни, в които може да бъде открит. И между другото, сенникът е сравнително евтино решение, когато става въпрос за трайна и дълготрайна слънцезащита за терасата или балкона. Сенниците също могат да се използват както за по-малки, така и за по-големи площи.

Перфектната тъкан за тента е достатъчно дебела, за да предпазва UV лъчите и идеално водоустойчива. Защото под водоустойчива тента можете дори да изчакате летен дъжд.

Според нуждите, предпочитанията и големината на площта, също може да изберете чадър, пергола или слънчево платно.

You may also like...