Спа изкушения

Моделите – редовни клиенти на СПА центровете

DjeyModels_55470Едни от най-големите фенове на спа процедурите са фотомоделите, те много обичат да се глезят с всевъзможни козметични процедури, а и покрай работата им, която изисква много пътуване, често са по хотели и имат възможността да се подлагат на изкушенията още по-често.

Онзи ден за пореден път в нашия хотел беше една от известните български модели и докато се наслаждаваше на СПА процедурите обсъдихме спецификите на модния бизнес и предизвикателствата, пред които е изправен. Както може би знаете, браншът е в тежка криза, модните агенции като закритата през 2007г. Джей Моделс не успяват да издържат на напрежението, защото поръчките са паднали двойно, а хонорарите за моделите са намалени с поне 30%.

Въпреки това, моделът с който аз говорих, беше от по-утвърдените и за нея работа на сносен хонорар трябва да се намира, въпреки че и тя твърдеше, че кризата много силно я е ударила. В крайна сметка, ако беше толкова силно, едва ли щеше да продължи да си прави спа процедури, които в повечето хотели изобщо не са евтини.

Разбира се от лични съображения няма да й кажа името, но беше в нашия хотел за снимките на реклама на козметични продукти, която по нейни думи до месец ще се завърти по телевизиите и женските списания.  Мога да потвърдя, че е много красива и наистина разбира от СПА процедури, защото си избра най-хубавите, но както казах – при моделите си е така.

You may also like...