Спа изкушения

Изкушението да заживеете заедно… дали?

Толкова дълго сте чакали този един момент – ти и твоят избраник да заживеете заедно под един покрив… Щом го правите, значи искате да се случи, нали така. Обичате се, харесва ви да сте заедно, да си говорите и да не се притеснявате колко е късно и че трябва да се прибирате по домовете си разделени.

Мечтаете за момента, в който ще се непрестанно двамата. Най-накрая това се случва и… започват проблемите.

article-1264990-02E456A000000578-105_233x423Оказва се, че освен хубавите неща, има редица нови задължения… плащане на сметки (може би на наем), купуване на храна, на почистващи материали. Времето за излизане с приятели намалява, защото се ангажираш след работа с дейности като пране, простиране, готвене, чистене и т.н. и т.н.

Истински късмет и щастие е да попаднеш на половинка, която да ти помага в тези задължения. И не, не бързайте да казвате, че такива мъже не съществуват, няма да се съглася. Според мен те се създават чрез леко ошлайфане.Но съвсем леко и ненатрапчиво, че да не се усети.

Ключовият момент е точно когато заживеете заедно да се разберете. Нека да е ясно, че дори той да е кулинарен инвалид, може да ти помага с други неща. В крайна сметка за да наредиш дрехите на простора или да измиеш чиниите, не се изисква висше образование, а би ти спестило един безценен половин час.

Започнеш ли обаче да угаждаш и да глезиш своя избраник от момента на стъпване в новия дом, не се надявай той да се трогне от мръсните чинии в мивката след това. Едно е да знае, че те са и негови задължения, друго – да знае, че ти ще ги измиеш рано или късно, било то и след седмица.

Така че, млади дами, говорете с мъжете си от рано, докато е време, за да не съжалявате по-късно.

You may also like...