Uncategorized

Любимите ми неща в него

Според мен по-често трябва да си казваме, че се обичаме, че не можем един без друг. За какво иначе изобщо живеем? Аз реших да напиша защо съм влюбена в моя любим. Може някой мои читатели да вземат пример, а читателките да се размечтаят. Дори за мен ще е предизвикателство да ви разкажа какво точно намирам в него.
Ще започна с погледа – според мен ед

но от най-важните неща, за да се влюбиш, е зрителният контакт. Необходимо е да можете да си говорите с очи. Ако започнете да го правите значи има надежда. Обичам да си говоря с очи, просто е супер емоционално и предизвикателно.
Причина номер 2 е чувството за хумор. Ако той наистина може да те разсмее и то с глас – това е страхотно. Аз обожавам да се смея, но честно казано ми е трудно да се смея за глупости. Затова съм супер доволна, ако намеря човек, с които да се забавлявам и да ми е приятно.
Интелекта- един мъж трябва да е винаги по-умен от мен, за да ме впечатли. Това ми основно правило, което няма как да не следвам. Просто когато има какво да научиш от човека до теб е наистина супер вълнуващо и незаменимо.
Друго, което харесвам е мъжкарското поведение, има много мъже, които само си мислят, че са такива. Защо? И аз не знам. Какво искам да кажа. Не знам дали ме разбирате, но аз мога да различавам истинските мъже само като прекарам два часа с тях. Ако са лигави, суетни като женички, не благодаря, нямам нужда от най-добри приятелки имам си достатъчно.
Последното и по-важност нещо, което ме впечатлява е височината, не знам защо. Аз съм висока един метър и седемдесет сантиметра и ми е много приятно, ако мъжа е доста по-висок от мен.
Това е моето кратко любовно излияние. Сега е ваш ред да споделите.

You may also like...