Спа изкушения

Домашен спа релакс

Хрумвало ли ви е, че можете да си устроите спа удоволствие и в домашни условия? Не? Сега ще ви кажа как да го направите.

refreshing-with-spa-at-homeАко имате вана, напълнете я, сложете й от онези специални соли за вана и се отпуснете в топлата вода. Запалете си ароматна свещ и може да си вземете на ръка разстояние дори чаша хубаво вино. Има хора, които си четат книга във ваната, но на мен ми се струва лека рисковано подобно начинание.

По-скоро се отпуснете, пуснете си лека и релаксираща музика, сложете си маска на лицето и две колелца краставички на очите. Може да ви се струва странно, но истината е, че краставичките направо изсмукват напрежението от очите ви. Много са полезни особено ако работите на компютър или по друг начин напрягате зрението си целодневно. Настанете се и под водната струя така, че да масажира тялото ви, докато пада, и ето ви истинско спа изживяване, което няма да ви излезе никак скъпо. Най-важното е да имате време и желание. Оттам нататък всичко е въпрос на вдъхновение и креативна мисъл.

You may also like...