Други изкушения

Подари късмет със сребърна калинка от Viano

Може ли късметът сам да ни открие и да кацне на дланта ни? Разбира се, а според много вярвания, най-често идва под формата на малка калинка. Ето защо не е изненада, че дребната червено-черна буболечка е вдъхновила и няколко от актуалните сребърни талисмани, предлагани в онлайн бижутерия Viano.

В сайта попаднах съвсем случайно, търсейки подарък за моя близка приятелка. Исках да бъде нещо красиво, символично и да носи послание за късмет, щастие и сбъдване на мечтите. Разбира се, първо потърсих в интернет какво отговаря на моето желание и резултатите ме отведоха до фина сребърна висулка, изобразяваща калинка. Бижуто се намираше в каталога на Viano. То беше красиво инкрустирано с камъни цирконий в нежен розов цвят и имаше печат 925, с който се гарантираше, че е изработено от чисто сребро.

В описанието на продукта се споменаваше, че калинката е предвестник на късмет и благодат. Затова всеки, който носи талисман, изобразяващ я, символично ги кани в живота си. Освен това подобен тип накити са подходящи за комбинация както с гривна, така и с колие. Чудесно допълнение са и за празник, и за всекидневен стил. Най-хубавото е, че могат да бъдат подарени за повод или просто, за да изразим топлите си отношения към близък до сърцето ни човек.

Ще ви споделя, че се повлиях от символиката на бижуто и за приятелката си взех точно тази висулка, която загледах първо. За себе си избрах друго – сребърен талисман с цвете, към което също е прикрепена калинка.

Вярвам, че по този начин привлякохме късмета си и със сигурност щастието по-често ще се изписва на лицата ни. След като получи подаръка си, моята приятелка ми сподели, че всеки път, когато сложи талисмана, си пожелава нещо, усмихва се и кой знае, може би скоро ще ѝ се сбъдне.

You may also like...