Други изкушения

Новият-стар изкушващ хит изпълнител

Помните ли българската версия на MTV, която се наричаше ММ? Там вървяха всички български хитове с клипове и имаше невероятни класации, които ни държаха пред телевизионния екран до малките часове на нощта. Много от тогавашните изпълнителни останаха известни като Мария Илиева, Графа, D2 и още, и още. Но към днешна дата на сцената на българската музика са завърна една звезда, която бе изчезнала от хоризонта някъде от 2008 година. Той направи едни от най-иновативните бг поп хитове и се радвам, че продължава. Същевремнно беше и изкушаващ секссимовл. Това е Руши Видинлиев.

Изпълнителят вече е в 40-те си години, но все още носи младежкия дух на песните си. А как се случи така, че отново да се завърне на сцената и да прави музика? Аз си обяснявам този феномен с това, че след като известен сайт за облекла започна да го включва в кампаниите си, хората просто се сетиха за него и стана хит. Така поколението на милениумите се обедини и показа, че новото всъщност е добре забравено старо. Също както и в модата. Концепцията за реклама е супер според мен.

И така Руши започна от рекламен концерт с все повече участия в столични заведения, които бяха пълни с мацки. Именно това му даде стимул да възроди музикалната си кариера и да зарадва феновете с нови проекти. Освен че се появи в бг сериал, Видинлиев подготвя и нови песни. По последна информация ни очаква един мини албум от 5 песни. Аз нямам търпение за него. А един от траковете е „Без багаж“, за който ви оставям и линк. Приятно слушане!

https://www.youtube.com/watch?v=OTo-hfc7aOU&ab_channel=%D0%A0%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2

You may also like...