Спа изкушения

Нова година в Спа стил

Чували ли сте за Спа тематично парти? Не? И аз не съм, спокойно. Хрумна ми току що, но веднага започна да ми се избистря в ума как би изглеждало едно подобно парти за Нова Година, макар че такава практика не е много разпространен у нас, както е на Запад например. Там си правят купони в стил 60-те, 70-те, 80-те, 90-те, новия век, на морска тематика, на приказна тематика и т.н.

46Ето как би изглеждало моето новогодишно парти в Спа стил! Навсякъде ще има камъчета и зелени растения, които да внасят уют и спокойствие. Ароматните свещи ще са на почит в една подобна вечер и на всеки ъгъл ще има по няколко запалени такива. Менюто ще се състои само ястия (и може би предимно салати), в които основни съставки ще са марули, краставички, авокадо, ябълки, мед, шоколад, орехи и т.н. храни, които се използват в различни спа процедури. Музиката няма как да е много в парти стил, а по-скоро отпускаща в духа на баладите. Ще има много приказки и интересни разговори. Ще се пие вино и шампанско, а в полунощ всеки ще запали пръчица бенгалски огън.

Осъзнавам, че подобна идея може да се стори скучна на някои от вас, но повярвайте ми, в моите очи това би била незабравима Нова година. А ако има басейн, джакузи и личен масажист наоколо, би било повече от перфектно.

You may also like...