Uncategorized

Да рискуваш ли?

Винаги съм имала някакъв, така да се каже комплекс от косата си. Колкото и странно да звучи, никога не съм я харесвала как ми стои. Внаги е рошава и непокорна, ако не я оформя прилича на метла.

Сега сигурно ще кажете, има балсами, маски и какво ли още не. Честно казано до ден днешен не съм намерила подходящ шампоан, който да кажа да, това е. Или променят формулата и съответно развалят шампоана, или го спират от производство. От известно време си мисля да си подстрижа много късо косата. Все си мисля, че би порастнала красива, или поне къса би стояла по-добре. С дълга коса не се харесвам особено, сякаш ме прави по- възрастна, сега съм на черта, но сякаш ми омръзна. Попаднах на една статия, че тази година супер актуални ще са късите прически, но под къси, имам предвид много къси, над ушите. Като гледам снимки и много се нахъсвам, но в същото време много се притенявам, ами ако изглеждам като зелка? Вярно е че на снимките моделите са фризирани, оформени и третирани с какви ли не стилизанти, но изглежда толкова екстравагантно. А и нали знаете, че идва един момент, в който сякаш се нуждаш от някаква външна промяна. Особено лятото, от морската вода и слънцето косата се пресушава, а една подобна прическа би ти спестила толкова много главоболия, а и няма допълнително да те изпотява.

Вижте, колко са очарователни тези прически, а аз ще си помисля още малко, дали да се хвърля в дълбокото и да рискувам с една подобна фризура.

You may also like...